Жінка в Австралії сповідує веганство і цим пояснює своє небажання витравити вошей та гнид з голови власної семирічної доньки. Дитина постійно страждає від того, що її шкіра чешеться після укусів паразитів. Тепер з нею навіть відмовляються гратися однолітки.

Про цей випадок розповіла жінка, чия донька товаришує з дівчинкою, матір якої відмовляється знищувати паразитів на голові свої дитини. В одному з блогів вона пояснила позицію жінки тим, що вона “не хоче завдавати шкоди тваринам, тому вичісує вошей у саду, щоб вони мали найкращі шанси вижити”.

За словами стурбованої матері, яка написала в колонці порад, її сусідка не буде лікувати гниди та воші її дочки, тому що вона веганка, а вегани не вбивають живих істот.

Вона пояснює: “Моя семирічна донька — найкраща подруга сусідської дівчинки, сім’я якої вегани. Це добре, ми поважаємо їхній вибір… Моя проблема в тому, що нещодавно ця чудова дитина була в нашому домі й люто чесалася, і я виявила, що її голова кишить вошами”.

Сказавши про це мамі дівчинки, та відповіла, що знає про них, але не хоче завдавати їм шкоди, оскільки вегани не вбивають живих істот.

«Вона сказала мені, що займається вичісуванням вошей і гнид у саду, де вони мають найкращі шанси вижити, і моя щелепа вдарилася об підлогу», – написала жінка.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Потім вона запитала у користувачів блогу, що їй робити: «Я не хочу розлучати дітей…, я не хочу, щоб моя донька була вкрита паразитами».

Деякі дописувачі зауважили, що жінка-веганка насправді була «монстром», який прирікав вошей на «повільну та болісну» смерть, оскільки вони не змогли б вижити в саду.