Герцогиня Кембридзька Кетрін добре дбає про своє здоров’я та правильне харчування. І її сніданок вже довгі роки незмінний – принцеса Уельська полюбляє вівсянку та смузі.

Як повідомляє видання Mirror, щоранку Кетрін їсть заварену вівсяну крупу без добавок та готує собі напій з капусти, шпинату та спіруліни – це інгредієнти, що відзначаються високим вмістом білка та корисних вітамінів.

Протягом дня Кетрін вживає салат із кавуна, фети, авокадо та огірка. Вона також їсть фрукти та ягоди годжі, які відомі своїм джерелом енергії.

Якщо час на обід обмежений, принцеса обирає легкі та швидкі закуски, також орієнтовані на овочі.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Що стосується вечері, для принцеси готують карі із сочевиці. Цю страву вона полюбляє ще з часу, як вперше завагітніла.

Видання зазначає, що здорове харчування та відповідальність за своє здоров’я стали невіддільною частиною життя принцеси Кетрін, яка не тільки є прикладом елегантності, а й дисципліни у своїх харчових звичках.