Представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов вважає, що атаки на російську столицю триватимуть й росіяни мають бути готовими, що їм доведеться відповідати за геноцид українців. Тому “дрібні й не дуже” атаки на Москву виникатимуть періодично.

В етері телемарафону представник ГУР наголосив, що коли та чи інша держава нападає на іншу країну, “немотивовано, неспровоковано”, коли вона при цьому проводить геноцидну війну, то “ані її еліти, ані населення цих територій не мають дивуватися, що війна приходить не тільки до тих, на кого напали, але власне і загарбників”.

За словами Юсова, неспроможність Росії захистити свою столицю пов’язана з тим, що Кремль розосереджує свої засоби протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби не для захисту власної території, а для концентрації їх на тимчасово окупованих українських територіях.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він висловив припущення, що такий підхід може бути обумовлений прагненням керівництва Росії застосувати концепцію “для того, щоб врятувати Росію, треба спалити Москву”.

Напади, які переживає Москва, можуть статися й інших територіях Росії, які стосуються інфраструктури загарбників, що беруть участь у нападах на Україну та геноциді українського народу, додав Юсов.