Свиняче сало є одним із найпопулярніших продуктів у нашій країні.

Серед його головних переваг — тривалий термін зберігання. Вміщене в морозилку, воно може зберегти свою якість протягом багатьох тижнів.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Втім, тримати його занадто довго навіть за мінусової температури не варто.

Як зазначають досвідчені кулінари, термін зберігання сирого сала у морозильній камері обмежений двома місяцями. Копчене сало, своєю чергою, може не псуватись у замороженому вигляді дещо довше — до трьох місяців.