На каналі “Люкс ФМ” у YouTube склали рейтинг українських знаменитостей, що виявилися зрадниками своєї країни, підтримавши Росію, яка ввела свої війська в Україну та вбиває мирних громадян нашої країни й знищує їхні домівки.

Серед цих зірок значаться співачки та співаки, що народилися в Україні та довгий час проживали тут. У цьому списку: Таїсія Повалій, Анна Asti, репер Джиган, Юрій Бардаш, MARUV, Ані Лорак, Йолка, Олександр Рева, Регіна Тодоренко, Анна Сєдокова.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Особливої уваги серед учасників “Топ-10 зрадників” заслуговує Юрій Бардаш, який висловлював скандальні та образливі заяви щодо українських бійців. Зважаючи на його родину та походження – з Луганська, він точно знав, як російська пропаганда нав’язувала свою думку українцям. Однак натомість він обрав позицію підтримки Росії та вважав, що війною управляє Захід.

Інші особи зі списку також відзначилися ганебними діями. Регіна Тодоренко – “мовчанням” під час вторгнення, навіть коли російські ракети руйнували її рідну Одесу. Анна Сєдокова, що є уродженкою Києва, живе та працює в Росії, Йолка родом з Ужгорода – ані слова не промовила про засудження війни, продовжуючи розважати зі сцени росіян.