Мольфар дав прогноз щодо нових ударів по Кримському мосту та сказав, чи буде Росія за це мститися. Він заявив, що найбільш небезпечним місяцем буде вересень.

Згідно з прогнозом Макса Гордєєва, у ворога поки недостатньо ресурсів, щоб завдати масштабного удару по Україні. Однак в майбутньому можливі “стандартні прильоти”. Мольфар закликав не ігнорувати повітряну тривогу, оскільки росіяни будуть мститися.

Зокрема, мольфар застеріг усіх про особливу небезпеку вересня, коли РФ зможе зібрати достатньо сил для здійснення чергової масованої атаки. У цей період вороги, ймовірно, будуть мати багато зброї й цей місяць стане дуже складним для України.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щодо Кримського мосту, мольфар не бачить його повної руйнації в майбутньому, але сподівається, що будуть завдані ще кілька ударів, що унеможливлять пересування мостом.

Про можливість повернення Криму до складу України провидець також не має впевнених прогнозів, наголошуючи на складності ситуації. Він вважає, що півострів не будуть віддавати так просто, і бої за нього можуть тривати, можливо, і ще влітку наступного року.