Жахлива аварія сталася на Одеській трасі між селами Підгірне та Карналіївка, яка забрала життя чотирьох членів однієї родини. О 8:30 ранку 15 липня, завантажена фура раптово вилетіла на зустрічну смугу дороги, зіткнувшись з позашляховиком, у якому знаходилася родина.

Трагічний інцидент призвів до загибелі 38-річного Яна Дмитрова, його 40-річної дружини Ірини, 7-річної дочки Злати та 58-річної бабусі – матері Ірини. Старша дочка Ірина, студентка Ізмаїльського державного гуманітарного університету, залишилася сиротою.

Подружжя працювало на одному підприємстві, де Ян був фінансовим директором, а Ірина – бухгалтером. Ця сім’я була відома своєю допомогою та підтримкою для місцевих земляків. Їх втрата стала справжнім ударом для спільноти, де вони жили.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Загиблі мешкали у місті Ізмаїл, але були родом з інших сіл, де їхні батьки та бабуся продовжували жити. Трагедія залишила їх рідних та знайомих у глибокому горі та смутку.

За даними поліції Одеської області, водія фури, що спричинив аварію, затримали. Тест на алкоголь виявився негативним, проте йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі за порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох людей.