32-річна українська реп-виконавиця alyona alyona (Альона Савраненко) поділилася з підписниками важливою новиною: минув рівно рік, як вона не вживає м’яса.

На своїй сторінці в Фейсбук артистка розповіла, чому вирішила змінити свій спосіб життя.

“Більшість моєї команди — вегани та вегетаріанці, і мені дуже імпонував їхній спосіб життя, зокрема стиль харчування та духовний розвиток”, – сказала зірка.

Вона каже, що проводячи в їхній компанії багато часу, періодично переставала вживати м’ясо і почувалася добре.

“Рік тому я вирішила відмовитися від м’яса взагалі, тому що в моєму житті відбулися зміни і переоцінка цінностей”, – додала реперка.

alyona alyona зізналася, що навколо неї почало все змінюватися, на той момент було пів року з початку повномасштабної війни, розпочатої Росією, і їй на шляху зустрічалися нові люди, які підштовхнули її до рішення змінити свій спосіб життя.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“М’ясо завжди було для мене “суперважкою” їжею для перетравлення, – сказала вона. – “А після початку війни я зрозуміла, що не хочу підтримувати жорстоке ставлення до тварин. Я хочу жити в гармонії з природою і з собою”.

Альона Альона також розповіла, що в неї немає жодних проблем із відмовою від м’яса. Вона каже, що відчуває себе здоровою й енергійною, а її шкіра стала свіжішою.

“Я дуже рада, що зробила цей крок, – сказала виконавиця. – Це було найкраще рішення в моєму житті”.