Буквально кілька років тому Кірсті Хейсман з Великобританії блищала на подіумах і брала участь у конкурсах краси, а зараз 34-річна дівчина прикута до лікарняного ліжка з тяжкою недугою, через яку кістки красуні стали, як у сімдесятирічної.

Як пише ТСН, до такого стану Хейсман призвела хвороба Лайма — важка інфекційна недуга, яка передається через укус кліща і дуже важко діагностується.

Своєчасне виявлення проблеми гарантує її лікування протягом місяця курсом таблеток, але, упустивши дорогоцінний час, людина дає інфекції шанс «закріпитися» в організмі і вразити кістки і суглоби, після чого позбутися її стає дуже складно.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Тепер моє тіло відключається, і мій чоловік повинен брати мене, щоб сходити в туалет і прийняти ванну”, – скаржиться Кірсті.

За її словами, про те, що у неї хвороба Лайма вона дізналася випадково, а до цього вона помилково лікувала захворювання сполучної тканини сильнодіючими стероїдами.