У тимчасово окупованому Донецьку стався потужний вибух, який став причиною пожежі та чорного диму, повідомляють донецькі телеграм-канали.

Інцидент стався в четвер, 13 липня, близько 14:30 за місцевим часом. Місцеві гауляйтери вже заявили про “роботу ППО” (протиповітряної оборони), однак в Мережі поширюються звіти про наслідки потужного вибуху.

Згідно з повідомленнями, мешканці міста спостерігають великі клуби чорного диму, які підіймаються в небо в районі заводу “Топаз”. Цей завод, ймовірно, служить однією з військових баз російських терористів.

Наразі офіційна інформація про цей інцидент в окупованому Донецьку відсутня.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Місцеві жителі залишаються під враженням від потужного вибуху та пожежі, яка спричинила поширення чорного диму над містом.

У мережі представники окупаційної “влади” Донецька вже заявили, що місто обстріляли ЗСУ з британських авіаційних ракет Storm Shadow.