Президент США Джо Байден зробив важливу заяву про вступ України до НАТО. За його словами, нині для України та Альянсу дуже критичний та важливий момент.

Під час брифінгу на саміті НАТО у Вільнюсі 11 липня американський лідер зауважив, що члени Альянсу дійшли до спільної позиції щодо приєднання України до оборонної організації.

Байден переконаний, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг не дарма обіймає свою посаду, адже його лідерство дійсно має значення. США з Альянсом узгодили різі тезиси щодо членства України в НАТО.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що 11 липня у Литві розпочався саміт НАТО, який триватиме два дні. Туди вже з’їхалися лідери держав-членів НАТО. Крім цього, на захід запросили президента України Володимира Зеленського та його дружину Олену.

Своєю чергою Зеленський у соцмережах висловив обурення невизначеністю та неготовністю НАТО у відношенню до України. Він засудив заяви союзників про формулювання про Україну без України.