У жодному магазині ви не купите класичний паштет із курячої печінки. Його ви легко можете приготувати вдома за допомогою блендера, а вийде він набагато смачніший і корисніший за магазинний.

Інгредієнти паштету доступні: куряча печінка, цибуля, морква та вершкове масло. Такий паштет можна подавати на сніданок чи перекушування.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 500 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • олія – 2 ст. л.;
  • вершкове масло – 50 г;
  • перець чорний мелений;
  • мускатний горіх – щіпка;
  • коріандр мелений – щіпка;
  • сіль.

Спосіб приготування:

У курячої печінки видаляємо прожилки. Промиваємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо шматочками.

Цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями. Моркву натираємо на тертці.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У сковороді на олії обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо моркву і обсмажуємо, перемішуючи, до напівготовності. Викладаємо печінку в овочі і протушковуємо з овочами на середньому вогні 20 хвилин.

Масу трохи остужаємо. Додаємо м’яке вершкове масло, мускатний горіх, коріандр, перець, сіль. Подрібнюємо занурювальним блендером до однорідної гладкої консистенції. Викладаємо у лоток і відправляємо в холодильник.