Чоловік ще 10 років тому став переможцем у лотереї та виграв 55 млн доларів, але про це досі не знає його родина. Про джекпот він нікому не розповів.

Хоч і має багато грошей, але щасливчик придбав собі тільки нову вантажівку та будинок. Мовчанням він намагається вберегти свої статки, повідомляє dailystar.co.uk.

За словами багатія, він неодружений та немає дітей, а з рідні у нього залишилися тільки сестра зі своєю сім’єю, батьки померли. Але своєї сестри та її чоловіка він остерігається, бо вони можуть змусити його віддати частину виграшу церкві.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Коли чоловік купив будинок, то сказав рідним, що орендує його. Нині йому 67 років і він не займається благодійністю, а також задоволений своїм життям.

Багатій сподівається, що сестра навіть не знає, де той живе. Його батьки навіть виписали її з їхнього будинку перед смертю.