Ведмідь намагався проникнути до будинку в парі з Нью-Джерсі, США. Відеозапис, знятий камерою спостереження, зафіксував напружену ситуацію, коли собакам вдалося врятуватися, коли власниця помешкання вчасно відчинила двері.

Джозеф Даміані розповів WCBS-TV, що почув гавкіт своїх собак і пішов на задній двір, щоб розібратися з ситуацією. Він згадав: “Я почув гучний гавкіт. Собаки проскочили повз мене, а потім я побачив ведмедя”.

Чоловік додав, що собаки проникли всередину будинку, залишивши його за дверима, поки ведмідь намагався проникнути до будинку слідом за собаками.

Ширлі Перлінськи, кохана Даміані, спробувала закрити двері, але ведмідь поштовхав їх, намагаючись проникнути всередину. “Я намагалася зачинити двері, але не вдалося, тому що там був повідець. Я боролася з ведмедем. Він штовхав двері, а я штовхала назад”, – розповіла вона.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Дівчина, яка опублікувала відеозапис інциденту на Facebook, зазначила, що знала про те, що її чоловік Даміані все ще знаходився зовні, ховаючися від ведмедя. “Це мій хлопець, і я його дуже кохаю, але я не могла дозволити ведмедю потрапити до нашого будинку”, – заявила вона.

Попри складну ситуацію, Даміані зміг оминути будинок і ввійти через головні двері, уникнувши зіткнення з ведмедем.