Мобіки з Якутії після боїв із ЗСУ більше не хочуть брати участь у так званій «спецоперації». Відповідне прохання вояки з околиць РФ записали нещодавно на відео.

Як повідомляє УНІАН, якутів, судячи з їхнього звернення, все влаштовувало, доки вони брали участь в окупації України, перебуваючи за лінією фронту в Енергодарі. Але тільки-но їх перекинули на передову під Бахмут, настрої у загарбників різко змінилися.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Посидівши під артилерійськими та мінометними обстрілами, якути раптово захотіли додому. Щоправда, шансів повернутись на свою батьківщину за 10 тисяч кілометрів від зони бойових дій у них не багато.

За відмову продовжувати воювати командири загрожують розформуванням батальйону та відправкою самих мобіків до загонів “Шторм Z”, які серед окупантів вважаються подобою штрафбатів.