Солдатська кухня славиться своєю ситністю та швидкістю приготування. У випадку ж із кухарем із ЗСУ Русланом Мокрицьким, їжа для бійців ще виходить і неймовірно смачною.

Нещодавно у TikTok військовий показав, як приготував для побратимів просту, але чудову на смак страву з м’яса.

Для цього йому знадобилося:

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

М’ясо свинини – 1 кг
Часник – 3 зубчики
Сіль
Перець
Рослинна олія
Соєвий соус 5 столових ложок
Мед – 1 столова ложка
Вершкове масло – 150 г

Рецепт приготування:

  • м’ясо порізати, як на відбивні та злегка відбити з двох сторін
  • підсолене та підперчене, м’ясо потрібно відправити на розігріту зі олією сковороду
  • у цей час чиститься і дрібно рубається часник
  • в окремій ємності змішується мед та соєвий соус
  • доведене до готовності м’ясо знімаємо з вогню та накриваємо кришкою
  • в іншій сковороді топимо вершкове масло, додається часник і все перемішуємо.
  • одержана суміш виливається на м’ясо, додається соєвий соус з медом
  • на повільному вогні м’ясо готується у підливі ще 15 хвилин.