24-річному Джо ДіМео здійснили трансплантацію обличчя та двох рух. Операції були успішними.

Як пише mirror.co.uk, хлопець потрапив в автомобільну катастрофу, де його охопив вогонь, у липні 2018 року. Тоді опіки були на 80% шкіри, йому навіть довелося відрізати кінчики пальчиків.

Джо переніс 20 пластичних операцій, щоб реконструювати обличчя. А в серпні 2020 року йому провели спеціальну операцію за новітніми методами. Донором обличчя хлопця став 48-річний чоловік, який померти внаслідок інсульту.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Джо отримав обличчя від чоловіка, який був у два рази старший за нього, але не здивувався. Адже він готувався до цілком нового життя. Всередині він залишився тим самим хлопцем, що і раніше, оскільки змінилася тільки шкіра.

Щоб допомогти Джо, зібрали команду зі 140 хірургів, медичних сестер, іншого персоналу в одній з лікарень Нью-Йорку. Лікарі спочатку взяли шкіру, потім м’язи, сухожилля, нерви та вени. Сам хлопець контактів з родиною свого донора не має.