Британський турист загинув на Ямайці, спробувавши вразити мандрівниць із Канади, з якими він познайомився під час відпустки. Про це повідомила газета Mirror.

За даними видання, дівчата запропонували чоловікові випити кожен вид коктейлю у барі готелю. Загалом відвідувачам пропонувався 21 вид напоїв, і Тімоті Саузерн вирішив погодитись на виклик.

Щоправда, випивши половину представлених коктейлів, чоловік різко відчув себе погано. Британець вирушив у номер, щоб освіжитися, але незабаром знепритомнів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щоб допомогти Саузерну, родичі викликали до кімнати медсестру, проте вона виявилася неспроможною якимось чином покращити його стан.

«Він повільно почав втрачати пульс і помер», — повідомив один із близьких Тімоті, додавши, що пізніше судмедексперти назвали як причину смерті отруєння алкоголем.