Відома американська співачка та акторка 53-річна Дженніфер Лопес знялася у новому відео та показала ідеальну фігуру у купальнику. Фани назвали образ улюбленої зірки неперевершеним та вважають, що вона задала новий модний тренд на літо.

Під час знімання рекламного ролика туристичного агентства Лопес була одягнена у цільний купальник яскравого червоного кольору. Одне плече було оголеним, а в області живота містився ефектний виріз, що підкреслював фігуру зірки.

Співачка прикрилася спідницею-парео, підкреслила жіночність взуттям на підборах та додала до образу масивні прикраси.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Свій образ вона довершила улюбленою зачіскою, що відкрила її обличчя – волосся було зібране у тугий пучок на потилиці. Макіяж зірки був ледь помітним, виразності стилісти додали очам Лопес.

Фанати зірки не перестають дивуватися, як їй у 53 роки вдається виглядати лише на 30. У коментарях під відео вони зазначали, що Дженніфер є прикладом жіночності та стильності.