В Україні на початку цього тижня погода буде переважно хмарною – в багатьох регіонах дощитиме. Водночас температура повітря по всій території країни утримається на рівні +25 °С.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі. Вітер прогнозується 7-12 м/с, змінних напрямків.

У понеділок, 26 червня, опади прогнозується по всій території України. Температуру повітря вдень синоптики передбачають на рівні +23… +25 градусів. На півдні та сході буде тепліше, температура утримається на рівні +26… +28 градусів.

У вівторок, 27 червня, дощі відступлять з півдня країни, у решті регіонах опади прогнозуються і вдень, і вночі. Температура по країні в середньому прогнозується на рівні +22… +25 градусів.

За даними синоптика Наталки Діденко, у центральній частині дощі очікуються на Вінниччині та Дніпропетровщині. Полтавщина, Кропивницький з районами, Черкащина – без опадів.

У Києві вівторок буде без опадів, сонячно і +23 градуси.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В середу, 28 червня, температура загалом буде як і напередодні, також дощитиме, але тепер вже грози оминуть лише Київську, Житомирську та Вінницьку області. Повітря прогріється в середньому до +20… +25 градусів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, мінлива хмарність.