Відома тарологиня Ірина Клевер спрогнозувала події, пов’язані з воєнним конфліктом в Україні. Вона зробила розклад на літо 2023 року.

На її думку, глобально дивлячись, Україна набуватиме сил, але внутрішньо в країні буде бракувати згоди та союзу. Попри це, є позитивні прогнози щодо послаблення контрнаступів та можливості подолання цієї складної ситуації.

Що стосується мирного документа, який Україна не підпише, але він буде впливати на країну, Клевер передбачає, що зміст та умови договору будуть сформовані так, щоб вони були більш вигідними для України.

Вона каже, що у липні очікується продовження обговорень та торговельних переговорів щодо цього документу. Україна, за словами тарологині, буде старатися вибороти для себе вигідні пункти, але можливо доведеться зробити певні поступки з метою досягнення загального задоволення. Конкретні пожертви, згідно з прогнозами, залишаються невідомими, проте Клевер зазначила, що вони будуть відповідати українським законам.

У серпні, за картами таро, очікується затвердження того самого документу, якого домовлялися раніше. Карта “Сонця” вказує на те, що страхи та загрози розсіюються, а “Колесо Фортуни” сигналізує про наближення до кінцевого розв’язку. Згідно з прогнозами, в серпні стане очевидним, що документ буде схвалений.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вона додала, що території, які наразі знаходяться під окупацією, будуть повернуті до України, проте з певними умовами та поступками з боку України. Головне, що ці території стануть українськими, а умови їх повернення будуть урегульовані, зазначила тарологиня.

Таким чином, прогноз Ірини Клевер стосовно воєнних дій влітку 2023 року передбачає складні переговори та торговельні угоди щодо “важливого документу”, й прогнозується, що Україна зможе досягти певних успіхів та повернути контроль над окупованими територіями.