У Перу п’ятирічна дівчинка Ліна Медіна 14 травня 1939 року стала матір’ю. Вона народила трикілограмового сина. Досі вона є наймолодшою мамою на Землі.

Видання allthatsinteresting повідомляє, батьки довгий час вважали, що у Ліни живіт роздувся через пухлину. за місяць до пологів дівчинка поскаржилася на болі і її відвезли до місцевих знахарів, але ті відправили їх до лікарів.

Коли дівчинка потрапила до лікарні, обстеження показало, що вона на 7 місяці вагітності. Вже за місяць лікарі провели кесарів розтин й Ліна народила сина вагою 2,7 кг. Хлопчика назвали Герардо на честь лікаря, який проводив розтин.

Згодом лікарі провели обстеження Ліни та заявили, що вона мала “передчасне статеве дозрівання”. Матір дівчинки підтвердила, що менструальний цикл у Ліни почався ще коли їй було 8 місяців.

Як дитина завагітніла, досі невідомо. Після пологів було заарештовано батька наймолодшої у світі мами. Йому висунули звинувачення у зґвалтуванні. Не отримавши доказів злочину правоохоронці його відпустили. Потім під підозру потрапив двоюрідний брат Ліни, але і його причетність не довели.

Оскільки дівчинка на момент зачаття була зовсім малою, о не змогла сама повідомити, хто вчинив злочин проти неї.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Видання пише, що весь час після пологів Ліна вважала Герардо своїм братом. І саме її батьки займалися вихованням хлопчика. Лише коли йому виповнилося 10 років, Герардо розповіли, хто його мама насправді.

У віці 38 років Ліна вийшла заміж та вже у шлюбі народила другого сина.