34 річна матір трьох дітей Меггі Уеллс у США вирішила кардинально змінити зовнішність після того, як зрозуміла, що не виглядає гарною на світлинах поруч зі своїми дітьми.

Вона змінила своє життя після перегляду старих фотографій, бо зрозуміла, що має дуже багато зайвої ваги.

Для початку жінка приділила увагу здоровому харчуванню та регулярній фізичній активності. Вона також отримувала підтримку від своєї родини та друзів, що допомагало їй у важкі моменти.

Після довгих місяців наполегливої праці Меггі майже скинула майже 84 кг, зазначивши, що почувається енергійною, щасливою та здоровою.

У коментарі виданню GoodmorningAmerica Меггі розповіла, що почала отримувати у соцмережах коментарі, де їй дякують за прекрасний приклад для інших.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Жінка стала справжнім натхненням для інших, доводячи, що зміни можливі, коли ви вірите в себе та працюєте наполегливо.

Єдина проблема, з якою зіткнулася жінка на шляху до перевтілення – це зайва шкіра, яка обвисла після різкої втрати ваги. Однак Меггі не соромиться цього та публікує у соцмережах фото у топах та коротких шортах.