Нардепка від “Слуги народу” Єлизавета Ясько народила первістка від експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі, який перебуває у грузинській в’язниці.

Такою радісною новиною вона поділилась у Facebook та назвала її “Сповідь Української Матері”.

Ясько навіть не могла уявити, що народжуватиме свою першу дитину у час, коли в Україні триває повномасштабна війна. Це перша згадка про вагітність та народження первістка у депутатки.

Утім, вона не назвала ні стать дитини, ні її вік, ні ім’я. Якщо дитина народилася під час війни, то, ймовірно, їй може бути близько року.

Ясько опублікувала допис у перший день літа, коли всі її думки були тільки про безпеку дітей. Адже українцям постійно загрожує смерть через російське вторгнення.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У пості депутатка відкрито натякнула, що батьком дитини став 55-річний Саакашвілі. У пари стосунки тривають від 2020 року, а в 2021 році пара оголосила про стосунки, коли політик потрапив до грузинської тюрми.

Вона додала, що Саакашвілі щасливий, що має дитину з українським корінням. Ліза шкодує, що батько не зможе бачити дуже важливі для родини моменти. Тому вона виконує всі функції за маму і за тата, але в такі ситуації опинилися тисячі українських жінок.