Консиліум московських лікарів встановили, на що хворий самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Йому діагностували ДВС-синдром, які не лікується.

Синдром дисемінованого внутрішньосудинного зсідання пов’язаний з утворенням численних тромбів через неможливість зсідання крові. Політолог Дмитро Болкунець навів факти, які можуть підтвердити саме це захворювання у диктатора.

У лютому 2010 року Лукашенку прооперували простату у швейцарській клініці. За іншими даними, це ж хірургічне втручання могли проводити у Відні. Проте вже у травні 2023 року білоруського диктатора знову “різали” вже у Мінську через проблеми з простатою.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Болкунця, одним з симптомів ДВС-синдром є проблеми з простатою. Проте точніше оцінити стан Лукашенка можуть тільки професійні лікарі.

Нагадаємо, що Лукашенко не відбув “парад перемоги” в москві 9 травня через проблеми зі здоров’ям. У нього була перебинтована рука, а після урочистої частини його екстрено доправили в аеропорт. Згодом диктатора бачили в Білорусі у такому ж стані.