Весілля – одна з найбільш значущих подій у житті будь-якої людини. А ще проведення цієї урочистості завжди влітає сім’ям молодих у копійчину, тому нерідко на цю подію люди копять роками.

Так сталося і у випадку з парою із села Самаспур в Індії. На жаль, стати чоловіком і дружиною закоханої пари не судилося. Прямо в день весілля наречена відчула себе погано, знепритомніла і раптово померла.

У цей момент усі гості вже перебували в залі, тож батькам довелося поспіхом думати, що ж робити. Але замість оголошення траурної новини весілля продовжили. Один із родичів запропонував видати за нареченого молодшу сестру нареченої, і молоді люди вирішили не відмовлятися від такого кроку.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Все це змусило пережити сім’ї молодих украй незвичайні відчуття.

«Одна дочка лежала мертвою в одній кімнаті, а весілля іншої дочки святкувалося в іншій кімнаті. Таких змішаних емоцій ми ще не бачили», – розповів журналістам батько нареченої.