Російські силовики оголосили в розшук Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, якого пропагандисти не раз вже “ховали” та “вбивали”. Це сталося після того, як загадкові дрони “атакували” столицю РФ – москву.

Такий допис опублікували на сайті МВС РФ. Чому ж розшукують генерала та у чому його підозрюють, невідомо. Російські правоохоронні органи вирішили порадувати росіян, але знову це зробили недолуго.

Окрім того, як “поховати” залізного генерала, росіяни ще й “відправили на Кіпр” Залужного та ще й “поранили”. Але українські спецслужби неодноразово спростовували ці фейки, націлені на підрив бойового духу українців.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що вранці 30 травня москву атакували безпілотники. Проте Кремль навіть не шукав винних, адже одразу звинуватили Україну. Один дрон навіть зміг долетіти до маєтка путіна під москвою.

Своєю чергою Україна заявила, що жодного відношення до події немає. Це пов’язано з внутрішніми проблемами РФ.