Українські штурмовики з 3-ї ОШБр показали, як виконують спеціальне бойове завдання за вкрай важливу трасу Т0504 біля Бахмута Донецької області. Дорога йде від Часового Яру через Хромове на місто-фортецю.

Військові ЗСУ пробралися до російських окупантів у траншеї та успішно ліквідували 30 чоловік особового складу армії РФ. При цьому здійснювалася підтримка аеророзвідки та артилерії. Штурмовики здійснили зачистку під вогнем та на відстані кількох метрів знищили окупантів.

3-тя ОШБр успішно виконала спецзавдання та відкинула російських загарбників від “дороги життя”. Тепер ворог не зможе тримати трасу від своїм вогневим контролем.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Військових 1-го штурмового батальйону, які взяли участь у такій небезпечній та складній операції, нагородили нагрудними знаками за мужність та героїзм. Їх представлено до державних нагород.

“Дорога життя” – це єдина траса, яка ще досі має покриття, завдяки чому можна доставити боєприпаси та їжу захисникам Бахмута, забрати поранених та відправити підсилення.