У Кіровоградській області стався трагічний випадок після простої послуги. Хлопці вирішили підвезти молодих дівчат, але 20-річна студентка загинула.

14 травня два молодики запропонували дівчатам – 17-річна Катя та 20-річна Анна, які йшли додому, відвезти додому. Коли вони виїхали за місто, водій вирішив змінити маршрут та ще й сильно додав газу. Він не впорався з керуванням, авто перевернулося.

Про це розповіла мама Анни Марина Мошна, повідомляє Obozrevatel. Дівчата сиділи на задньому сидінні, а за кермом був Євген Лигирда, поруч з яким – його друг Валерій. Водія не так давно позбавили прав керування автомобілем на 5 років, а машина була його матері.

Після аварії Аня знепритомніла. На місце інциденту прибула швидка допомога та поліція. Євгена госпіталізували лікарі, а Аню до лікарні в Устинівці доставив поліціянт. Проте у медзакладі дівчині не надали необхідну допомогу, навіть не зробивши рентген. Лікарі сказали, що з нею все добре та залишили до ранку.

Згодом прибув головний травматолог, який тільки заправ водія. Дівчата залишилися далі без нагляду, пообіцявши, що за ними приїдуть, щоб відвезти до Кропивницького. Проте лікарка тільки вранці наступного дня намагалася викликати швидку з обласного центру, але не вдалося. Потім знайшли УАЗ, який тільки близько 9 ранку повіз дівчат. Проте дорого Аня померла.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження проти Євгена Лигирди та взяв його під арешт. Через порушення ПДР та проїзд на червоний колір у нього на 5 років відібрали права через не перше порушення та присудили штраф у понад 40 тисяч гривень. Це сталося наприкінці листопада 2022 року.

Аня Мошна була студенткою юридичного факультету та хотіла надавати правову підтримку людям. Її наречений Олег – військовий, який служить під Бахмутом Донецької області.