У Міністерстві оборони України переконані, що російські партизани намагаються демілітаризувати прикордонні регіони РФ, аби війна закінчилася.

За словами радника глави Міноборони Юрія Сака, повстання в Бєлгородській області може перекинутися й на інші російські області. Тому це не останній випадок таких подій в межах кордонів РФ, бо вони не хочуть бути частиною злочинного плану Кремля.

В інтерв’ю Times Radio посадовець зауважив, що російські партизани хочуть позбутися кремлівського режиму, через який і розпочалася кровопролитна повномасштабна війна, а росія стає все більш ізольованою.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Поки російські повстанці надумала активізуватися, в Україні померло більш як 200 тисяч окупантів. Добровольці побачили на прикладі України, шо російську армію можна подолати на полі бою і потрібно.

Крім цього, частина російських громадян не хочуть переклади провину, сором та ганьбу на своїх дітей через дії Кремля.