Військовослужбовець, командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош спрогнозував, чи може війна з Росією закінчитися до кінця року та сказав, на що чекати у разі програшу України.

Він наголосив, що військове вторгнення Росії має закінчитися якнайшвидше і цьому має сприяти забезпечення України сучасною зброєю, аби швидше вибити ворога за кордони.

В інтерв’ю ТСН Ярош сказав: “У нас є шанс закінчити війну до кінця року…, ми можемо це зробити”.

Інакше, за його словами, Україні доведеться переходити у затяжний період війни – він буде не таким інтенсивним, проте триватиме.

Ярош вважає, що Україна могла і раніше закінчити російську війну, проте їй не вистачало сучасного озброєння. І коли воно надходило від західних партнерів, то нівелювалося затримкою.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я б просто закликав наших союзників нам дати більше боєкомплектів, більше техніки сучасної… Треба всім сконцентруватись над тим, як так зробити, щоб Новий рік ми святкували вже нормально”, – сказав Ярош.

Також командувач Української добровольчої армії вважає, що терміни закінчення війни залежать не лише від майстерності ЗСУ, а й від наших дипломатів.