Ймовірність повторного наступу на Київ зі сторони Білорусії все ще зберігається. Війна продовжується, а це означає, що підступних дій від ворога можна очікувати у будь-який момент.

Голова Київської обласної військової адміністрації (ОВА) Олексій Кулеба розповів в інтерв’ю про те, чи варто очікувати напад зі сторони Білорусії на Київ. Та зазначив, що в країні все ще зберігаються умови воєнного стану, тому кожен має бути готовим до можливої небезпеки.

“Загроза буде тепер завжди. Можливо, вона зникне після того, як у Росії та Білорусі зміняться політичні режими. Ізраїль показує, що в цьому немає нічого трагічного – на цьому життя не закінчується. Просто ми маємо бути постійно готові на випадок загрози”, – прокоментував голова ОВА.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Кулеби ЗСУ готові до наступу з Білорусії на Київську область. Армія України відіб’є напад ворога, якщо такий буде, адже воєнні постійно проводять тренування та виконують поставлені завдання. Такого сценарію, який був 24 лютого, зі стрімким вторгненням війська РФ на територію України більше не буде.

“Усі висновки зроблені. Є розуміння, як це тоді відбулося. Відповідно, є розуміння того, яким чином цього не допустити, і все для цього робиться”, – резюмував Кулеба.