Після масованої ракетної атаки на українську столицю в суспільстві знову назріло обговорення наболілої теми. Йдеться про покарання за зйомку роботи ППО, якою грішать не лише звичайні користувачі, а й зірки, на чиї акаунти в соцмережах підписано сотні тисяч людей.

Однією з них виявилася зірка «Холостячки» Ксенія Мішина. Популярна актриса «засвітила» в Instagram процес пошуку ворожих дронів за допомогою прожекторів у нічному небі Києва, нарвавшись на шквал негативу з боку користувачів.

“Так і живемо! З крутою ППО та прип***еним сусідом», — підписала свою публікацію знаменитість.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після цього в коментарях під фотографіями у Мишиної почали з’являтися десятки повідомлень із погрозами. Користувачі мережі почали звинувачувати артистку в тому, що вона розкриває розташування систем протиповітряної оборони.

Сама зірка відповіла на це повідомленням про те, що її публікація, мовляв, не були інформативними, а лише служили нагадуванням про те, що всі ми живемо у воєнний час.