Незважаючи на те, що основні харчові звички формуються в молодості і з кожним роком їх зміна є все більш складним завданням, до 50 років всі фахівці наполегливо рекомендують позбавитися таких звичок, як:

1) Пропуск прийомів їжі

Як пояснюють лікарі, люди, які пропускають один із прийомів їжі вдень, як правило, починають добирати калорії у вечірній час, а це сприяє збільшенню ваги.

2) Недостатня кількість білка в їжі

Останні дослідження свідчать, що до 70 років людський організм втрачає до 10% усієї своєї білкової тканини, тому після 50 дуже важливо підтримувати рівень споживання даного компонента на потрібному рівні. Для цього достатньо включати продукти, що містять білок, у кожний прийом їжі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

3) Вживання продуктів, що стимулюють запальні процеси

До такої їжі відносяться солодкі напої, хлібобулочні вироби, такі як печиво, тістечка, вуглеводи рафіновані, білий хліб, оброблене м’ясо.