Володимир Путін, як політична постать, доживає свої останні місяці. Впевненість у цьому висловив відомий журналіст Олександр Сотник.

Аналітик упевнений, що без Криму у складі Росії майбутнє кремлівського лідера зумовлено, а втрата півострова — це питання найближчого часу.

«Якщо Путін втрачає Крим, він втрачає все – і владу, і життя. Путін як історичний персонаж доживає своїх останніх тижнів, місяців, його скоро не буде», — вважає Сотник.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами журналіста, окремою темою є технічний метод усунення Путіна від управління країною, але головне в цій ситуації — це не дати діючій системі влади РФ зберегтися.

Умовно кажучи, якщо відхід Путіна зведе на російський Олімп того ж Мішустіна, який де-юре не віддавав наказів про початок війни, то через кілька десятиліть на Європу чекатиме нова велика бійня, вирощена на дусі реваншизму.