Британська газета The Guardian розповіла про обдаровану жительку США, яка у дворічному віці самостійно навчилася читати та писати.

Таку навичку у Айли МакНабб із Кентуккі помітили випадково. Якось, граючи з планшетом, дівчинка прочитала написане на екрані слово “червоний”. Приголомшений батько написав “синій”, і дитина знову правильно озвучила написане.

Після цього батьки Айли почали помічати, що вдома біля тих чи інших предметів почали з’являтися написи з іграшкових букв. Так, біля дивану мама дівчинки побачила напис S-O-F-A, а біля стільця C-H-A-I-R.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Це стало останньою краплею, після чого батьки запросили додому спеціаліста з книги рекордів Гіннеса, який провів дівчинці тест IQ Стенфорда-Біне, в якому вона набрала 99%.

Після цього Айла була прийнята до клубу людей з високим коефіцієнтом інтелекту Mensa, ставши наймолодшим його учасником за багато років.