Якщо у вашому холодильнику часто збирається велика кількість недоїдених страв, то всередині не лише з’являється стійкий запах різної їжі, але й зникає будь-яке місце. Часто здається, що на поличках виникає справжній хаос.

Про маленьку хитрість, якою здавна користуються, щоб навести лад у холодильнику, розповідає Pixelinform. Вам знадобиться лише одна 6-літрова пляшка з-під води та ножиці (можна замінити канцелярським ножем).

Що потрібно робити з пляшкою

У ємності обережно відріжте шийку та дно. Для того, щоб навести лад у холодильнику потрібна лише центральна частина. Її поділіть на 2-3 кільця (тут все залежить від висоти, яка вам необхідна).

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Потім виберіть кілька тарілом, діаметр яких трохи більший за кільце з-під пляшки. В посуду можна викладати залишки їжі чи закусок. Далі навколо неї розміщують наступне кільце, ставлячи зверху другу тарілку, і так далі. Такі “піраміди” можуть мати кілька ярусів. Важливо лише стежити, щоб тарілки не були перевантажені.

Завдяки такій “вежі” ви зможете організувати зберігання їжі на поличках холодильника, коли її стає надто багато.