Минулого тижня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів офіційну зустріч з Генеральним інспектором Бундесверу генералом Карстеном Броєром.

За словами українського військового, розмова між сторонами виявилося доволі конструктивною. Генерал описав колезі ситуацію на різних ділянках фронту та розповів, як Сили оборони України готуються до майбутніх контрнаступальних дій, щоб звільнити українські землі від окупантів.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Залужний висловив подяку Броєру за те, що Німеччина передала Україні ЗРК IRIS-T, артилерійські установки Gepard, танки Leopard та іншу військову техніку, яка необхідна нашій країні.

Крім цього, було порушено питання передавання Україні бойових винищувачів F-16. Тим часом Броєр наголосив на необхідності та важливості продовжувати військову підтримку нашої країни. Завдяки цьому посилюється обороноздатність України.