З приходом весни різна зелень, якою наповнюються ринки та супермаркети, так і проситься до нас на стіл. Але не варто тішитися, до настання стабільного тепла така продукція може дати організму більше шкоди, ніж користі.

Справа в тому, що в ранній зелені завжди міститься велика кількість нітратів – цими речовинами фермери обробляють рослини для прискорення їх зростання.

Але ці добавки можна з продуктів видалити, причому це не складе труднощів навіть недосвідченим кулінарам.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Все, що необхідно для проведення процедури – це невелике літр води та столова ложка соди.

Куплену землю слід замочити у такій рідині, після чого промити під краном.