Були часи, коли на Червоній площі у День перемоги збиралася ціла плеяда іноземних лідерів. На трибуні поряд із Путіним стояли президенти європейських держав, країн колишнього Радянського Союзу і навіть голова Сполучених Штатів.

Сьогодні кремлівському лідеру, який став справжнім ізгоєм, про таке мріяти не доводиться. Компанію людині, яка затіяла в центрі Європи найкривавішу війну за останні 80 років, тепер готові скласти хіба що його маріонетки, та й те, за якусь подачку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Минулого року на трибуні з президентом РФ погодився постояти глава Таджикистану Емомалі Рахмон, а цього року у ролі статиста виступить президент Киргизстану.

«Напередодні відбудеться візит президента Киргизстану Жапарова, і, будучи тут напередодні, він прийняв рішення залишитися на параді і розділити з нами гордість Дня Перемоги», — повідомив нещодавно путінський глашатай Дмитро Пєсков.