У ЦРУ пройшло обговорення нещодавнього інциденту в москві, коли два невідомі безпілотники залетіли аж до Кремля та спричинили пожежу даху однієї з будівель.

Сенатор Марк Ворнер, який головує в комітеті з розвідки Сенату США, заявив, що американці поки не володіють достатньою кількістю інформації. Проте вже зараз видно, що Україна цю атаку не організовувала. Про це не свідчать жодні відомі ознаки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На більш точне питання, чи справді Україна не стоїть за цією атакою, Ворнер відповів ухильно: нині нібито занадто рано знати точно, чи дійсно це так. Також американська розвідка ще не з’ясувала, хто саме її вчинив.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський та Офіс президента чітко пояснили, що Україна не буде вести жодних військових дій на території РФ. Ми боремося за свою територію та на своїй території.