У Коростені Житомирської області стався конфлікт між чоловіком, який запросив ще й своїх друзів, та двома жінками.

Все почалося з того, що мама однієї з постраждалих привезла доньку та її подругу до товариша. Коли вона виїжджала назад, то тут з’явився Юрій, якому не сподобалося, де саме стала жінка. Чоловік почав їй погрожувати та лаятися.

“Крикнувши, що ми не знаємо, куди приїхали і кому перекрили дорогу”, – розповіла дівчина.

Потім почалася справжня сутичка, оскільки Юрій почав тягати за волосся та кидати на дорогу. Потім він викликав підмогу з бусу чоловіків, які погрожували переїхати дівчат, ображали вульгарними висловами.

За словами потерпілої, нападником виявився місцевий бізнесмен, власник СТО в Коростені Юрій Вигівський. Також один із чоловіків, які прибули за викликом Юрія, представився “військовим із Бахмута” та погрожував зброєю.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У поліції Житомирської області підтвердила, що причиною сутички стало те, що жінка на своєму авто обмежила доступ до гаража Юрія. Далі ж почалися більш активні дії.

Також правоохоронці перевіряють, чи дійсно там був військовий з Бахмута. Чоловіки тільки погрожували зброєю, але не використовували.