Стало відомо, представників якихось знаків Зодіаку можна назвати головними невдахами. За словами астрологів, таких людей завжди обходить стороною везіння, а гроші просочуються крізь їхні пальці наче пісок.

Усього таких знаків, як зазначають фахівці, три:

1) Овен

Представники цього знака часто дуже конкурентоспроможні, але хрест на будь-яких починаннях ставить нестримна потяг до змагання з оточуючими. Через відчуття постійної конкуренції такі люди перегорають наче сірник і, зрештою, не досягають досконалості в жодному з починань.

2) Козеріг

Ще одними невдахами життя є Козероги. Їхня проблема — постійне почуття заздрощів до успіхів оточуючих. З цієї причини багато Козерога не здатні вибудувати нормальні відносини з успішними людьми, що позначається на їхньому оточенні та професійному розвитку.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

3) Рак

Що заважає Ракам, так це зайва серйозність у темі життєвих перемог та поразок. Депресію у представників цього знака може викликати навіть програш у «Монополію», що вже говорити про справді важливі справи.