21-річну модель OnlyFans Керолай Чавес звинуватили у надмірній сексуальності через вбрання, яке вона одягнула до магазину. Людей сильно роздратував її вигляд.

Варто зауважити, що дівчина справжня бразильська красуня. Проте в супермаркеті так не вважали, адже, назвавши її вбрання занадто відвертим, витурили на вулицю.

Обурливою історією вона поділилась в Instagram та показала фото. За покупками Керолайн прийшла у дуже коротких джинсових шортах, білому топі, з-під якого просвічувалися груди. Дівчина була без бюстгальтера.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Дівчина заявляє, що з неї просто знущалися, вважаючи її одяг занадто коротким та вульгарним. Керолайн навіть проклинали та бажали померти.

Сама ж дівчина вважає цілком абсурдними такі звинувачення, оскільки має право одягатися так, як хочеться їй. За її словами, для такої спекотної погоди таке вбрання чудово підходить.