Відомий гуморист Євген Кошовий розчулився, коли розповідав, що змінилося в Володимирові Зеленському після президентства. Вони товаришують вже 17 років.

Зараз Кошовий та Зеленський здебільшого обмінюються повідомлення, не зідзвонюються. Про це йдеться в інтерв’ю, яке дав Євген Олексію Суханову.

Коли він став президент, то почав мало спати. Хоча й Зеленський бреше друзями, що поспав, але по його обличчю все видно. За словами Кошового, з його лиця зійшла посмішка, але він не втратив почуття гумору.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Гумориста засмутило, що людина, яка 17 років посміхалася та жартувала, нині став як сталь. Кошовий назвав Зеленського “дорослим лідером своєї нації”.

Тому Кошовий висловив невпевненість, що чинний президент зможе почати займатися тим, чим і до президентства. Адже його не захоче відпускати український народ.