Відома українська виконавиця Камалія, яка шокувала прихильників новиною про розлучення зі своїм пакистанським мільярдером, возз’єдналася з чоловіком.

Співачка та Мохаммад Захур провели час у сімейному колі. Разом з ними були їхні доньки – Мірабелла та Арабелла. Попри розлучення, пара відсвяткувала важливе мусульманьке свято – завершення Рамадану (Ід Байрам) у ресторані в Києві.

Чи насправді співачка та мільярдер розійшлися, невідомо. Проте українці у коментарях радіють за пару та бажають їм щастя та миру. Фото, яке в Instagram опублікувала Камалія, назвали зворушливим та гарним, а саму артисту “гордістю України” та прикладом.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім цього, шанувальники зауважили, що доньки дуже різні: одна – копія тата, інша – мами.

Раніше Камалія, покривши голову білою хустиною, привітала усіх мусульман та свого колишнього чоловіка Захура з цим святом. Вона побажала смачного бір’яні та халви. Не обійшлося без слів вдячності для Пакистану, який допомагає Україні під час кровопролитної війни з РФ.