Всі ми знаємо, що рух – це життя. Чим активнішим є людина, тим міцніший організм, а отже, тим довше він здатний прожити в доброму здоров’ї.

Японські вчені вирішили конкретизувати це формулювання і з’ясували, скільки кроків необхідно робити щодня, щоб зміцнити здоров’я.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як передає видання «Фраза.юа», фахівці Кіотського університету провели дослідження та з’ясували, що збільшити тривалість життя можна, проходячи 8 тисяч кроків на день кілька разів на тиждень.

«Результати дослідження показують, що для дорослих, які стикаються з труднощами при регулярних заняттях спортом, виконання щоденних кроків, що рекомендуються, всього пару днів на тиждень може мати значну користь для здоров’я», — повідомляють експерти, додаючи, що йдеться про сприятливий вплив на кістки, мозок, імунну систему, рівень стресу та сон