Незважаючи на те, що деякі видні діячі намагаються переконати українців у тому, що в поточній війні винен виключно Володимир Путін, життя щоразу підкидає факти, які демонструють те, що за скоєне колективну відповідальність мають нести всі росіяни.

Так, нещодавно в мережі стало вірусним відео онлайн-розмови українського блогера, на якому дві юні мешканки Росії на камеру радіють убивствам українців та вихваляють кремлівського лідера.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На початку розмови росіянки гордовито поцікавилися у співрозмовника: «А чому ви не в підвалі?». На це він у відповідь поцікавився, чому це їх хвилює.

“Ну, у мене тато на війну поїхав вас бомбити по ходу”, – відповідає одна з дівчаток. На уточнююче запитання «Навіщо?» дитина каже: “Просто”. Вона стверджує, що її батькові подобається вбивати мирне населення України.