Наближаються поминальні дні, коли українці традиційно вирушають на цвинтарі, щоб вшанувати пам’ять близьких людей. У ці дні у нас в країні прийнято прибирати на могилах, упорядковувати навколишню територію, висаджувати там квіти і підфарбовувати огорожі та пам’ятники.

При цьому важливо пам’ятати, що на цвинтарі існує низка заборон, ігнорування яких обіцяє людині серйозні неприємності.

Так, наприклад, з цвинтаря заборонено забирати будь-що додому. Речі в цьому місці мають важку енергетику, тому зберігати їхні будинки злочинно стосовно себе та близьких.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також не можна приходити на цвинтар із маленькими дітьми. Існує переконання, що дитина до 7 років ще не має здатності захистити себе на енергетичному рівні, тому перебування серед могил може негативно позначитися на її стані.

Крім того, перебуваючи на цвинтарі, не можна скаржитися померлим на своє життя. Подібні дії свідчать про те, що ви не цінуєте своє життя.