Володимир Путін виношує підступний план, у зв’язку з чим закінчувати з главою Росії слід якнайшвидше. Про це нещодавно розповів секретар РНБО Олексій Данилов.

В ефірі національного телемарафону чиновник повідомив, що кремлівський лідер має на меті спровокувати у світі нову хвилю голоду.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«І те, що ми вже не зможемо постачати стільки продуктів харчування, скільки ми до цього постачали як країна, яка годувала величезну кількість населення у світі, Путін цим користуватиметься. Це один із планів Путіна. Чому я й кажу, що з ним треба закінчувати якнайшвидше», — вважає Данилов.

Також глава Ради безпеки додав, що для України кінець Путіна — це закінчення страждання цілої країни. Для світової спільноти ж перемога над главою РФ — питання світового голоду, що він програмує, і це не менш важливо.